Lazy sunday
Another quiet day… en een hele rustige vandaag!
Ik ben vannacht pas na half 2 in slaap gevallen, nadat Dane veilig terug op IHS was. Hij heeft een leuke avond gehad, maar het was toch heel anders dan verwacht!
Eerst hebben ze een uur rond gereden, vriendinnetjes afzetten en nieuwe oppikken (ja, hetgeen ik eerder verteld heb, klopt dus helemaal! Hier heeft men meerdere liefjes en men weet dat ook van elkaar) en dan eerst naar de bar.
Dane’s compagnons waren echt zorgzaam: hij mocht zijn gsm of portefeuille niet uithalen als zij er niet bij waren, hij mocht niet alleen naar de wc en de meisjes die kwamen (I want to hook up with him) werden weggestuurd want er waren er vele betere :-)
Alle drank werd verkocht in flesjes en deze werden na gebruik allemaal kapot gegooid op de grond. Dane heeft dit echter niet over zijn hart kunnen krijgen, slimme jongen! Daarna naar de club, maar daar was helaas nauwelijks volk. We zitten nu in de helft van de maand en dan is het geld op, vandaar dat mensen dat minder op stap gaan. Dus om half 2 was Dane weer veilig thuis en zijn we beide gaan slapen.
’s Morgens ben ik weer in m’n eentje naar de mall gegaan om een koffietje te drinken, heerlijk! Daar kreeg ik al een bericht van Dane dat hij al wakker was, dus toen ik weer op IHS was heb ik snel mijn spullen gepakt en zijn we naar het hotel gegaan.
Het geeft me zo’n dubbel gevoel hé. Eigenlijk wil ik ook vanalles doen en ontdekken in het weekend, nu ik toch hier ben. Maar van de andere kant is het hier momenteel zo warm dat ik geef voet kan verzetten. Dit is het eerste weekend dat ik zo’n last heb van de warmte, dat ik echt verlang naar koelte. De vochtigheidsgraad ligt precies ook stukken hoger, het is erg benauwd en ik zweet als een otter, het water loopt over m’n lijf, niet te doen! En dan is het heerlijk als je om de zoveel tijd even het water in kan springen natuurlijk. Maar bon, we hebben Mr. Madondo nu toch al herhaaldelijk gevraagd om ons eens mee te nemen op tour, dus hopelijk komt dat er snel van!
Vandaag was het eens rustig aan het zwembad, afgezien van een spetterende meneer die zwemles kreeg en een kindje met een erg luide en schelle stem J
Helaas kan ik al sinds gisteravond niet meer op mijn blog geraken en dat vind ik behoorlijk vervelend!!! De server lijkt uit te liggen en ik hoop dat dit snel verholpen is!
Voor vandaag ga ik het kort houden. Ik weet niet of ik dit online kan zetten, het is te warm en ik ben erg verbrand waardoor ik me niet al te best voel. Ik ga proberen vroeg te slapen, zodat ik morgen fit en wel aan de stage in Area W kan beginnen.
Welterusten vanuit een bloedheet Botswana!